Catering wielkanocny


Przedstawiamy Państwu naszą specjalną, okolicznościową ofertę tradycyjnych dań wielkanocnych. Wszystkie dania przygotowujemy w przeddzień dostawy z zachowaniem najwyższych standardów obowiązujących w naszej kuchni. Dostawy zamówionych dań realizowane będą w piątek 10.04.2020 roku, za pośrednictwem naszego własnego transportu.

Obszary dostaw:

  • Warszawa
  • Siedlce
  • Łuków
  • Chełm
  • Włodawa
  • Zamość
  • Radzyń Podlaski

Koszt dostawy:

  • Zamówienie do 200,00 zł - 20,00 zł
  • Zamówienie powyżej 200,00 zł - DOSTAWA GRATIS

Zamówienia przyjmujemy do 7.04.2020:

  • Telefonicznie: 570 498 498
  • E-mail: kontakt@fit-perfect.pl

Zupy:

  • Żurek tradycyjny z jajkiem i kiełbasą - 9,00 zł / 400 ml
  • Żurek na wędzonym boczku i żeberku z twarogiem regionalnym - 9,00 zł / 400 ml
  • Klasyczny barszcz czerwony na zakwasie - 9,00 zł / 400 ml
  • Zupa krem z białych warzyw z chrzanem i prażonym jabłkiem - 9,00 zł / 400 ml
  • Flaki tradycyjne - 9,00 zł / 400 ml

Przystawki:

  • Jajka w majonezie - 1,50 zł / szt.
  • Jajka faszerowane pstrągiem wędzonym - 2,50 zł / szt.
  • Jajka w sosie tatarskim - 2,00 zł / szt.
  • Volaventy z pastą łososiową - 4,00 zł / szt.
  • Szparagi w szynce dojrzewającej z musem chrzanowym - 3,00 zł / szt.
  • Pidy nadziewane pastą jajeczną i musem z wątróbki - 2,50 zł / szt.
  • Pieczarki faszerowane - 3,50 zł / szt.
  • Chleb na zakwasie - 6,00 zł / szt.
  • Zakwas na żurek - 4,50 zł / litr
  • Terina z kurczaka nadziewana jajami przepiórczymi - 25,00 zł / 0,5 kg

Dania główne:

  • Pieczona biała kiełbasa z konfiturą, czerwoną cebulą oraz pomarańczą - 9,00 zł / 180 g
  • Karczek przygotowany metodą sous-vide w marynacie musztardowej w sosie własnym - 15,00 zł / 180 g
  • Noga confit z kaczki - 19,00 zł / 200 g
  • Udziec z indyka w sosie z jabłek i żurawiny - 14,00 zł / 180 g
  • Gęś cała pieczona z farszem - 150,00 zł / kg

Ryby:

  • Szczupak faszerowany musem z dorsza, dekorowany - 130,00 zł / szt. około 1,5 kg
  • Delikatna rolada z łososia i szpinaku - 85,00 zł / kg
  • Łosoś marynowany w soku z buraków, przygotowany metodą sous vide - 95,00 zł / kg
  • Tatar z łososia - 20,00 zł / 100 g

Wędliny i mięsa wędzone:

  • Kiełbasa swojska z kija - 20,00 zł / 0,5 kg
  • Szynka dymka z liściem - 52,00 zł / kg
  • Boczek wędzony 48,00 zł / kg
  • Schab polski 49,00 zł / kg
  • Baleron zielarza z karkówki - 50,00 zł / kg
  • Żeberka wędzone dębowe - 49,00 zł / kg

Mięsa pieczone w ziołach:

  • Boczek faszerowany - 22,50 zł / 0,5 kg
  • Karczek - 26,00 zł / 0,5 kg
  • Szynka - 26,50 zł / 0,5 kg
  • Pierś z indyka - 32,50 zł / 0,5 kg

Pierogi:

  • Pierogi z gęsiną - 1,50 zł / szt.
  • Pierogi z białą kiełbasą i kapustą kiszoną - 1,50 zł / szt
  • Zielone pierogi ze szpinakiem, łososiem i ricottą - 1,50 zł / szt

Pasztety:

  • Domowy ze śliwką i żurawiną - 22,50 zł / 0,5 kg
  • Domowy z królika - 25,00 zł / 0,5 kg

Sałatki:

  • Wielowarzywna - 14,50 zł / 0,5 kg
  • Szwabska - 26,50 zł / 0,5 kg
  • Śledziowa - 25,00 zł / 0,5 kg
  • Grecka - 26,00 zł / 0,6 kg
  • Sałatka z burakiem i gęsiną na świeżym mixie sałat z sosem pomarańczowym - 32,00 zł / 0,6 kg

Surówki:

  • Colesław - 23,50 zł / 0,5 kg
  • Marchewka z chrzanem - 13,50 zł / 0,5 kg
  • Z kiszonego ogórka i pomidora 13,50 zł / 0,5 kg
  • Ćwikła - 13,50 zł / 0,5 kg

Dodatki:

  • Gnocci szpinakowe - 16,00 zł / 0,5 kg
  • Kluski śląskie - 13,50 zł / 0,5 kg
  • Ziemniaki opiekane - 11,00 zł / 0,5 kg
  • Kasza pęczak z borowikiem - 16,50 zł / 0,5 kg
  • Risotto z warzywami - 16,00 zł / 0,5 kg
  • Warzywa z pary - 16,00 zł / 0,5 kg

Słodki bufet:

  • Sernik z rosą - 110,00 zł / 3 kg
  • Szarlotka - 100,00 zł / 2,6 kg
  • Mazurek - 100,00 zł / 2 kg
  • Babka drożdżowa 35,00 zł / szt.